Randers talent får fuldtidskontrakt

Stortalentet Nicolai Poulsen har i denne sæson fået debut på Randers FC´s førstehold, hvor han tilmed startede inde i den seneste kamp mod FC Nordsjælland. Den 19 årige midtbanespiller er til sommer færdig med sine studier, og skal derefter spille på en fuldtidskontrakt hos kronjyderne.

“Det sidste halve års tid har jeg trænet meget med Superligaen, hvilket har givet mig mere smag for at prøve mig selv af som professionel. At blive professionel har da også været en drøm for siden jeg var lille, så for mig er det perfekt at få afsluttet mine studier og så begynde på fuld tid i Randers,” fortæller Nicolai Poulsen til klubbens hjemmeside.

Cheftræner Colin Todd har hele tiden set et stort potentiale i Poulsen, som allerede fra første træning med førsteholdet markerede sig flot.

“Jeg har nu været her i otte måneder, og allerede da Nicolai trænede med første gang kunne jeg se, at potentialet er til stede. Han har spillet et par pokalkampe og gjorde et godt indhop i Superliga-kampen mod OB i Påsken. Derfor var jeg heller ikke bekymret for at lade ham få sin første hele kamp mod de danske mestre og Champions League deltagere fra FC Nordsjælland i søndags,” siger Todd.

“Han er et resultat af den ungdomskultur i Randers FC, som man mere og mere ser slå igennem, og det er altid et godt signal at sende til alle de unge talenter i klubben,” lyder det fra den engelske Randers boss.

Poulsen har indtil videre spillet 136 minutter for Randers i Superligaen. Han er spået en stor fremtid i klubben, som i øjeblikket kæmper om medaljer i landets bedste række.

In this article