U19-Frank: Andreas Christensen er en potentiel topspiller

I en alder af blot 16 år har Andreas Christensen været i kamp for det danske U19-landshold, og ud over det markeret sig i Chelseas ungdomsafdeling. En situation der virkelig imponerer U19-landstræner, Thomas Frank, der i den grad spår “AC” en enorm fremtid.

– Han har et enormt spændende potentiale, som vi håber at få forløst over de kommende år. AC er en potentiel topspiller, fordi han som midtstopper er teknisk fremragende og fordi han er super-spilintelligent, udtaler Frank til bold.dk.

Særligt beundrer han AC’s glimrende evne til at læse bolden.

– Han læser spillet så enormt hurtigt, og det betyder at han er forudseende i de enkelte situationer. De indgreb, han skal have, kommer han derfor ofte først på bolden, eller først ind i de rum, han skal dække.

Også fysisk er AC yderste klasse, ifølge træneren.

– Han har en rigtig fin fysik og speed, så han ikke bare bliver overløbet. Det at han er rigtig hurtig, samtidig med, at han er forudseende, det er en rigtig god kombination. Så han scorer rigtig højt på mange af de ting, vi kigger efter ved en midtstopper, siger U19-træneren og fortsætter:

– Vi har fire rigtig spændende midtstoppere i årgang 94, men to af dem var skadede, og så synes vi han var den mest interessante fra årgang 95 og 96. Det er helt sikkert, at han fra sommer bliver en integreret del af U19-landsholdet, slutter Frank til bold.dk

Som vi kunne meddele fra vores Facebook-side, var AC den anden dag i aktion for Chelsea i NextGen-finalen. Desværre for AC og Co. endte det med et nederlag til Aston Villa.

In this article