Ung eftertragtet AaB´er forlænger

 

Foto: AaB A/S
Foto: AaB A/S

AaBs eftertragtede unge midtbanespiller Nicolaj Thomsen har forlænget sin aftale med nordjyderne frem til 31. december 2016.

Den 19-årige midtbanespiller Nicolaj Thomsen har i de seneste dage været sat i forbindelse med en del Bundesliga-klubber. Bla. Borussia Mönchengladbach der har den danske scout Ove Flindt Bjerg tilknyttet. Men de spekulationer er nu blevet sat lidt på pause med en kontraktforlængelse. En forlængelse der naturligvis glæder nordjydernes sportsdirektør Lynge Jakobsen:

“Vi er altid glade, når vi forlænger med en af vores egne talenter, og i dette tilfælde er jeg nærmest ultimativ glad”, siger Lynge Jakobsen.

“Nicolaj Thomsen skiftede til AaB for tre år siden uden at stille krav og med en ydmyg indstilling om at ville yde, før han kunne nyde. Og man må i sandhed sige, at Nicolaj har ydet, og det er også set i det lys, at det er en fornøjelse at tilbyde Nicolaj en ny kontrakt.”

Også 19-årige Nicolaj Thomsen glæder sig over den nye aftale:

“Jeg er utrolig stolt over at have skrevet under på en ny tre-årig kontrakt med AaB, og jeg har ikke været i tvivl om, at det var det, jeg gerne ville.”

“Det er gået stærkt, og jeg har allerede fået mere spilletid, end jeg turde drømme om på nuværende tidspunkt. For mig handler det nu om at bygge på og fortsætte min udvikling, hvilket jeg har optimale muligheder for i AaB, som satser på unge spillere og samtidig er dygtige til at udvikle dem”, lyder det fra midtbanetalentet.

19-årige Thomsen har fået sit store gennembrud i AaB denne sæson, hvor han indtil er noteret for 16 optrædener i Superligaen. Senest spillede han fuld tid i 1-1 kampen mod FCK.

In this article