Zohore i tvivl om fremtiden

Skærmbillede 2013-02-13 kl. 17.44.24

Kenneth Zohore

 

Kenneth Zohore blev i sin tid hos FC København brugt på førsteholdet, men siden skiftet til Fiorentina er det kun blevet til spilletid for klubbens Primavera-hold.

Kenneth Zohore er efterhånden blevet 19 år og har spillet for Firenze-klubben Fiorentina i over et år. Debuten for førsteholdet er ikke kommet endnu, men i Italien er det meget normalt de yngre spillere først kommer ind på førsteholdet i en forholdsvis sen alder. Angriberen er på vej mod de tyve år og  har spillet fast for klubbens Primavera-hold hele sæsonen. Spilleren skal på U19-landsholdstur snart, men ved ikke hvad der skal ske efter sommerferien:

“Jeg har været fast mand hele sæsonen, men jeg kommer ikke til at være med i slutspillet, da jeg skal med U19-landsholdet på det tidspunkt. Og det er okay. Jeg træner med førsteholdet i denne uge, men ellers er det lidt forskelligt, hvor jeg er med. Jeg ved ikke, hvad der sker til sommer, men jeg tror snart, vi finder ud af, om jeg skal rykkes fast op eller ej. Jeg regner med at blive i Fiorentina, men vi har snakket om lidt forskelligt. Jeg kan ikke sige så meget endnu, for jeg ved ikke, hvad der skal ske. Det bliver afgjort i løbet af sommeren,” fortæller den tidligere FCK’er til bold.dk.

I sin tid i Danmark spillede han 16 kampe for hovedstadsklubben FC København  og scorede et mål. Derudover blev han i 2010 den næstyngste spiller til at spille i Champions League, da han i en gruppespilskamp mod FC Barcelona kom på banen. Dengang var Zohore kun 16 år og 261 dage.

In this article