70 klubber ser på danske spillere i New Firm

Andreas Cornelius

Andreas Cornelius

 

I aften kan FCK sikre sig mesterskabet på Brøndby Stadion og her vil spejdere fra over 70 klubber være repræsenteret.

BT har i dag bragt historien om at spejdere fra 70 klubber vil være at finde på lægterne til aftenens derby mellem Brøndby IF og FC København. Hovedmålet for de mange spejdere er eftersigende FC Københavns komet Andreas Cornelius, men en del Brøndby-spillere kan hentes kvit og frit efter denne sæson og dem er der også kigge på. Disse spillere er Dennis Rommedahl, Brent McGrath, Anders Randrup, Jan Kristiansen og i særdeleshed Jens Stryger Larsen, som i denne tid taler konkret med to udenlandske klubber.

“Jeg kan bekræfte, at vi taler ret konkret med to udenlandske klubber. Der er masser af interesse for Jens både fra en lang række lande. Vi har også været i dialog med Brøndby, og vi ønsker ikke at smække døren for, at han kan fortsætte. Men Jens vil gerne prøve sig af i udlandet,” fortææler Stryger Larsens agent Allan Bak Jensen til Sporten.dk.

Ifølge Sporten.dk er fire klubber ude efter Jens Stryger Larsen – to hollandske og to belgiske. Absolutte topkllubber fra England er dog også repræsenteret – De to Manchester-klubber Manchester United og Manchester City. Derudover har Liverpool og Everton også mænd i Danmark for at se fodbold i aften. Andreas Cornelius har tidligere været linket kraftigt sammen med Stoke City. Kampen mellem Brøndby IF og FC København fløjtes i gang i aften klokken 19.00.

In this article