Boilesen klar til at vinde backen tilbage

Foto: www.ajax1.nl
Foto: www.ajax1.nl

Boilesen har været væk fra back-pladsen i Ajax hele sæsonen grundet en skade. I mellemtiden er Blind blevet kåret til årets spiller i Ajax. Nu har Boilesen dog tænkt sig at vinde pladsen tilbage, på trods af Blinds succes. 

Daley Blind er en dygtig ung forsvarsspiller fra Holland, der nu er ved at blive fast mand i forbindelse med Hollands landshold. Samtidig har han virkelig spillet sig ind på Ajax’ hold, og dette har fået Boilesen til at erkende, at det bliver temmelig svært at vinde pladsen tilbage.

– Det bliver svært at komme tilbage. Selvfølgelig gør det det. Han har gjort det rigtig godt og er også en del af Hollands landshold, og vi ved jo alle, hvor godt et landshold, det er. Jeg havde heller ikke forventet, at der ikke var en anden, der tog pladsen – eller tog over i hvert fald, når nu jeg har været ude i så lang tid, udtaler den uheldige forsvarsspiller til sporten.dk.

Dog har han valgt at se den stærke konkurrence som et plus.

– Når man nu spiller i en stor klub som Ajax, er konkurrencen stor, men det ser jeg kun som en god ting. Men for mig er det største mål ikke at få ham slået af på nuværende tidspunkt. Det handler mere om at holde mig skadesfri og være klar til den nye sæson. Når det spillemæssige bliver bygget på, må vi se, hvad der sker, siger en fortrøstningsfuld Boilesen.

 

In this article