Boilesen: Ser frem til frisk start

Foto: www.ajax1.nl
Foto: www.ajax1.nl

Nicolai Boilesen har været plaget af skader det seneste halvandet års tid, men i weekenden var den danske forsvarspiller udtaget til kamptruppen for første gang efter sin skader.

Ajax spillede i går sæsonens sidste kamp i Æresdivisionen på udebane mod Groningen. Her var den danske forsvarsspiller Nicolai Boilesen for første gang i meget lang tid med i kamptruppen. Boilesen startede kampen på bænken, men fik desværre heller ikke lov at komme på banen, da Ajax slog Groningen 2-0. Alligevel ser danskeren meget positivt på det:

“Det var fedt at gøre alt det her igen. Jeg er meget glad for, jeg var med i truppen. Det gjorde mig godt. Nu fokuserer jeg på at få spilletid for reserverne mandag aften”, siger Boilesen til klubbens hjemmeside.

Boilesen har heller ikke medvirket i det hollandske mesterskab som hans holdkammerater har vundet, men glæder sig meget på deres vegne.

“Jeg er især glad på mine holdkammeraters og fansenes vegne. For mig er det lækkert, at vi spiller Champions League igen næste sæson. Forhåbentlig kan jeg yde en indsats i de kampe.”

Efter en sommerferie er der specielt én dato, 21-årige Boilesen ser frem til.

“24. juni er markeret med store bogstaver i min kalender. Jeg begynder den første træning som en frisk start, og det ser jeg frem til. Men først skal jeg på ferie. Efter en lang genoptræning er jeg klar til det”, lyder det.

Nicolai Boilesen har siden sit skifte fra Brøndby til Ajax blot nået 10 kampe pga. af de mange skader.

In this article