Dansk Inter-talent klar til at flyve fra reden

Patrick Olsen

ET TALENT MED AMBITIONER 

I Inter sidder lige nu et dansk talent og overvejer fremtiden. Gennem de seneste måneder er Patrick Olsen strøget opad i hierarkierne i den italienske topklub, og for nyligt var han udtaget til truppen i en pokalsemifinale mod Roma. Det har hele tiden stået klart, at Patrick Olsen drømmer om spilletid på førsteholdet, men i takt med at behovet for fast spilletid tager til begynder Patrick Olsen at overveje andre muligheder.

– Jeg skal hjem til Milano for at finde ud af, om jeg skal blive i Inter som en fast del af førsteholdet, eller om jeg skal udlejes til en anden Serie A-klub for at fortsætte min udvikling bedst muligt, udtalte Patrick Olsen til Sporten.dk, inden han imorges fløj tilbage til det italienske efter et kort ophold herhjemme.

Patrick Olsen håber nu på, at træne fast med hos førsteholdet og bliver lovet spilletid.

– Hvis Inter mere eller mindre kan love mig spilletid på førsteholdet, så bliver jeg selvfølgelig dér. Men hvis jeg skal sidde på bænken hele sæsonen, så vil jeg hellere udlejes. Det tror jeg er bedst for både Inter og mig i det lange løb, siger Patrick Olsen hvorefter han understreger at han udelukkende er interesseret i at blive lejet ud til andre klubber fra den bedste italienske række.

Dog fortæller han til sidst, at han er faldet rigtig godt til i Italien.

– Jeg er faldet rigtig godt til i Milano og vil virkelig gerne blive. Men hvis en udlejning er det bedste for mig, så må jeg bare forsøge at falde lige så godt til et nyt sted slutter han.

19-årige Patrick Olsen spiller for det danske U19-landshold, når han ikke er i Italien.

In this article