Debut til 17-årigt talent i Chelsea-brag mod City

 

Så har Andreas Christensen fået sin debut i Chelsea-trøjen. Dette skete da Chelsea i nat spillede opvisningskamp i USA mod Manchester City.

Danske Andreas Christensen var med fra første fløjt ved siden af Cahill i midterforsvaret. På de to backer var Cole og Ivanovic at finde. Men der skulle også et stærkt forsvar til. City kunne med deres kæmpe bredde i truppen, hive stjerner som Silva, Dzeko, Agüero og Tevez med, og der var derfor dømt maksimalt pres på unge Andreas Christensen i midterforsvaret.

Et pres som den blot 17-årige dansker ikke helt magtede at holde på afstand. City formåede at putte fire mål i kassen, og da Chelsea i den modsatte ende kun fandt nettet 3 gange, betød det at City rendte med sejren.

På trods af, at der blev lukket et par mål ind fik Christensen lov at spille hele kampen.

Vi opdaterer denne artikel, så snart der kommer udtalelser fra ‘AC’.

In this article