Dumic om forlængelse: BIF-projektet tiltaler mig

21-årige Dario Dumic forlængede tidligere på dagen sin kontrakt med Brøndby IF, som i øjeblikket kæmper for overlevelse i Superligaen. Dumic er glad for forlængelsen og ser frem til, at bygge noget stort op på vestegnen de næste år.

“Dernæst er jeg meget stolt af at spille i Brøndby IF, og jeg føler mig hjemme her. Jeg elsker at være her, og jeg tror på, at man præsterer bedre, hvis man føler sig hjemme og godt tilpas,” siger Dumic til klubbens hjemmeside.

“Klubben har et kæmpe potentiale, og jeg skal ikke lægge skjul på, at det er fedt at være en del af det fremadrettet. Det tiltaler mig, at jeg kan være med til at bygge noget nyt op i Brøndby IF, så det har jeg også haft med i overvejelserne,” fortæller han.
Dumics forlængelse kommer lige efter, at klubben har foretaget en aktiemission, som rejste 108,4 millioner på fondsbørsen. Dumic tørnede inden de blå gule ud for Norwich, som spiller i den engelske Premier League.
In this article