Fischer på ny top 10 over de næste superstjerner

Foto: www.ajax1.nl
Foto: www.ajax1.nl

Amerikanske Bleacher Report, har Viktor Fischer med på liste over de største talenter i verden. Listen indeholder navne som Neymar og Götze.

Viktor Fischer har haft en fantastisk sæson i Ajax, hvor han netop er blevet kåret til årets talent, samt vundet det hollandske mesterskab. Succesen har været større end han nogensinde har turet drømme om, men nu er der igen ros på vej mod det danske talent. Det amerikanske medie Bleacher Report har nemlig taget Fischer med på en eksklusiv liste over de største talenter i verden. Fischer bliver tildelt en fornem syvende plads på listen, som indeholder navne som Neymar og Götze, som allerede er etablerede navne i fodboldverdenen.

“Fischer har haft en bemærkelsesværdig debut-sæson for Ajax. En klasse-afslutter, der har evnerne til at tage udfordringen op en mod en, og spille skarpe et-toer med sine medspillere. Han har, på grund af sin unge alder og mangel på erfaring, længere til toppen end mange andre på listen, men der er tidlige tegn på, at han i sidste ende kan blive en af de allerstørste i sin generation,” skriver Bleacher Report i deres analyse.

Det er ikke første gang mediet holder øje med 18-årige Fischer. For en måned siden, var han nemlig med på en liste over de 20 bedste teenagere i verden, hvor de tildelte ham en fjerde plads. Den tidligere FCM-spiller står noteret for 10 mål og fem assists i sin første sæson som senior spiller.

 

In this article