Højbjerg: CL-triumf giver blod på tanden

Skærmbillede 2013-04-13 kl. 19.39.34

Pierre-Emile Højbjerg var lørdag aften at finde på Wembley Stadium i London, da han overværede sit hold snuppe Champions Leauge-trofæet med en 2-1 sejr over Dortmund.

I CL-finalen kunne Højbjerg se sit hold sikre sig en sen triumf, da Arjen Robben 1 minut før tid fik Bayern-lejren til at gå amok oven på sin scoring. Den unge dansker beskriver den sene triumf som emotionel, og som noget der virkelig giver blod på tanden.

“Vi flippede alle sammen ud, da kampen blev fløjtet af. Vi begyndte at græde alle sammen. Det var meget emotionelt. Sidste år fik vi en kold spand vand i hovedet i finalen, da pokalen nærmest blev stjålet fra os. I år har klubben, spillerne og trænerne været så dygtige og professionelle og ikke mindst stærke mentalt at tage pokalen”, siger Højbjerg til DR Sporten.

“Og sådan noget får man blod på tanden af. Jeg vil også være på banen en dag og vinde.”

Når folk kommer og siger tillykke til ham, ved han dog også godt, at han ikke skal tage den store ære for det legendariske trofæ.

“Jeg vil ikke tage noget af æren overhovedet. Folk kommer og siger tillykke til mig, men jeg siger, at de skal sige tillykke til drengene. Men det var dejligt at være med i London – en dejlig oplevelse og en super erfaring. Det giver utroligt meget blod på tanden at se pokalen med de store ører”, siger Højbjerg.

Pierre-Emile Højbjergs Bayern München har sågar mulighed for at hjemhente ‘The Treble’, når de i weekenden møder Stuttgart i pokalfinalen. I forvejen har man for længst hentet det tyske mesterskab.

In this article