Højbjerg skiftet ind i Bayern-topkamp

Pierre Emile Højbjerg

For et par uger siden fik Pierre-emile Højbjerg debut for Bayern Müchens førstehold, som er nykårede tyske mestre. Og det skulle ikke blive sæsonens sidste optræden for Bayerns førsteholdsdarlings. I general prøven til Champions-league finalen, som spilles den 25 maj, kom Højbjerg  ind til sidst, til sin blot anden førsteholdskamp for Bayern, i holdets 1-1 kamp mod Dortmund.

Det danske stortalent, som i sin debut blev den yngste Bayern debutant i Bundesligaen nogensinde, blev skiftet ind i slutningen af kampen, til fordel for David Alaba, der har tilspillet sig en startplads i denne sæson. Højbjerg kunne dog ikke ændre på resulatet, som dermed endte med 1-1, på Dortmunds hjemmebane Signal Iduna Park.

Den 17-årige midtbanespiller regnes for et stort talent i Tyskland, hvor der er store forventninger til ham. Det er endnu ikke blevet til en plads i startopstillingen for Højbjerg, men derimod to forholdsvis sene indskiftninger for Bayern Müchen, som Højbjerg skiftede til fra Brøndby IF.

 

 

In this article