Jradi: Mit hoved har været et andet sted

Bassel Jradi har med sine præstationer for AB det seneste år, spillet sig ind på U21-landsholdet og samtidigt sikret sig en professionel kontrakt med Superliga-klubben FC Nordsjælland for næste sæson.

Mens den unge Jradi var flyvende i efteråret, så har det efter bekendtgørelsen af skiftet til FCN i foråret knebet lidt med præstationerne. Jradi har nemlig sammen med sine holdkammerater været stærkt nedrykningstruet stort set hele sæsonen. Først på sidste spilledag, som var i går, sikrede akademikerne sig overlevelsen i 1. division med en 4-2 sejr over Lyngby.

Offensivspilleren erkender, at præstationerne ikke har været for gode i foråret, men at det var meget vigtigt for ham at slutte godt af i AB.

“Det var rigtig, rigtig vigtigt for mig, for jeg har ikke spillet helt optimalt de første par kampe i foråret. Efter jeg røg til Nordsjælland, var mit hoved et helt andet sted, selvom jeg godt ville det. Så det var utroligt dejligt at slutte ordentligt af de sidste par kampe”, siger Bassel Jradi til bold.dk.

Jradi kom allerede til AB for et år siden, men han rykker nu altså efter også efter bare et år videre til FC Nordsjælland.

Han blev klubbens topscorer i år med otte mål.

In this article