Landsholdskarantæne til dansk Inter-talent

Skærmbillede 2013-05-30 kl. 19.07.24

Patrick Olsen – Foto: youtube.com

 

Danske Patrick Olsen har fået karantæne fra det danske U19-landshold og må derfor ikke være med de næste to kampe.

Brud på ”interne regler” har betydet karantæne for det unge danske Inter-talent Patrick Olsen. U19-Landstræner Thomas Frank siger således om situationen:

“Patrick har forbrudt sig mod de interne regler på holdet, og det har gjort, at vi er nødt til at give ham to karantænedage,” fortæller Frank overfor tv2.dk.

Der er dog no hard feelings mellem de to parter:

“Vi har heldigvis haft en rigtig god dialog hele vejen omkring tingene. Og Patrick er ked af de ting, han har gjort og har lært af det og kigget fremad. Vi arbejder videre, som vi altid har gjort. Han er stadig en del af truppen, og vi har brug for ham nede i Portugal,” fortæller Thomas Frank.

Hvad man ved er, at dette brud på reglerne fandt sted, da U19-landsholdet spillede to venskabskampe i marts. Dog ved man ikke, hvad dette regelbrud har bestået af. Patrick Olsen har accepteret karantænen:

“Det er da utrolig ærgerligt, men jeg kigger fremad og tager konsekvensen, som den er, og når jeg har siddet over i de to kampe, jeg har fået, så er jeg klar og på lige fod med alle andre. Selvfølgelig har jeg lært af det. Det er jo også en del af det at være ungdomsspiller. Man kommer til at lave nogle fejl en gang imellem, og det hører med i sporten. Men det har også givet mig et kick på en måde og fået mig til at tage mig sammen, efter at jeg trådte over stregen,” oplyser Patrick Olsen.

Karantænen vil gælde for aftenens testkamp mod Tyskland og i Elite Round-kampen mod Tjekkiet.

In this article