Okore vil gerne afsted til sommer – Men indrømmer prisen for ham kan blive høj

FC Nordsjællands unge stjerneskud, danske Jores Okore, har længe ytret et ønske om en dag at blive skudt afsted til en af de helt store ligaer. Rosen har der da heller ikke været sparet på, hvor prominente navne som landstræner Morten Olsen og daværende Chelsea-manager Roberto di Matteo blandt andet har rost den unge dansker.

Jores Okore fortæller til Ritzau at han ikke ville have noget i mod at blive solgt, i denne sommers transfervindue.

-Jeg håber selvfølgelig på, at der kan ske noget. Men jeg tager det stille og roligt, udtaler den unge forsvarsspiller.
Jores Okore er på nuværende tidspunkt til landsholdssamling, hvor de holdet forbereder sig til kampene mod Georgien og Armenien.

Men et salg af Okore kan godt blive en længere affære. Okore har kontrakt med FC Nordsjælland frem til 2016 og derfor har klubben ikke travlt med at få solgt deres stjerneskud af til højestbydende, derfor kan de med rette tillade sig at presse prisen i vejret.
Okore indrømmer da også selv, at der ikke nødvendigvis er et loft, på hvor meget klubben kan forlange for ham.

-Det tror jeg ikke, at der er

Spørgsmål: Så i princippet kan de sige 700 millioner kroner eller hvordan?

-Det tror jeg. I princippet kan de

Spørgsmål: Men du har vel en dialog med FC Nordsjælland om, hvad der er dine ønsker?

-Selvfølgelig snakker vi med FC Nordsjælland, men lige nu har jeg ikke snakket med dem i forhold til det her transfervindue. Dér har jeg kun fokuseret på landsholdet.

-Det er noget, jeg lader min agent tage sig af. Det er hans job. Jeg håber, at han kan klare det for mig, udtaler midterforsvareren.

Jores Okore forlængede tilbage i 2011 sin kontrakt frem til 2016, på daværende tidspunkt var den unge forsvarsspiller i gang med sit helt store gennembrud, som blandt andet resulterede i det uventede mesterskab til FC Nordsjælland. I samme periode fik han debut for det danske A-landshold.

In this article