Olsen-debut har en pris på 4 millioner for Inter

Patrick Olsen

Patrick Olsens første sæson i Inter har været yderst succesfuld, og en debut virker ikke fjern. Dog holder en klausul i aftalen mellem Brøndby og Inter unge Olsen lidt fastlåst. 

4 millioner. Så meget ville det koste Inter, at lade Patrick Olsen få debut på førsteholdet. En pris, der meget sandsynligt kan være grund for, at 19-årige Olsen endnu ikke har fået sin debut.

Fodboldmæssigt set, har Olsen nemlig haft noget af et vellykket år i det italienske. Den unge dansker har braget igennem på Inters ungdomshold, og trænet i øjeblikket fast med klubbens førsteholdsstjerner. Altså er det ikke de fodboldmæssige kvaliteter der holder Olsen væk fra grønsværen.

– Der har været en masse skriverier, og jeg har hørt folk snakke om, at det sagtens kan være pengene, der har været årsag til, at jeg endnu ikke har fået min debut. Det er jo super ærgerligt, for jeg synes selv, at jeg har spillet en god sæson, og at en debut ville være en fed belønning, udtaler Patrick Olsen til tv2.dk.

Inter har som hold haft en ufatteligt skuffende sæson. Den kendte klub, som bør spille med i toppen, må før sæsonens sidste kamp se sig selv befindende på en kedelig 9. plads. En situation der resulterer i et hav af debuter til unge Inter-talenter. Indtil videre har Inter dog ikke valgt at give Patrick Olsen sin debut, på trods af at danskeren har været at finde på bænken til en række kampe.

Spørger man fodboldekspert Guido Gallovich, spiller økonomien en altafgørende rolle.

– For mig ligner det helt sikkert, at Inter lige nu udskyder Olsens debut, så de ikke skal betale Brøndby de penge. Man skal huske på, at italiensk fodbold og specielt Inter har store økonomiske problemer, så derfor er det da noget, man har med i overvejelserne. Jeg tror, at man ikke vælger at give Patrick Olsen debut i denne sæson, og at man så vil forsøge at leje ham ud i næste sæson. Derfor kan man prøve Patrick Olsen af, og så vente med at skulle betale de penge til man er helt sikker på Patricks potentiale, siger Guido Gallovich til tv2.dk.

For Patrick Olsen selv ville det være en drøm, med en Serie A-debut.

– Det vil være det største. Det vil være en drøm, der går i opfyldelse, og det vil helt sikkert være en kæmpe oplevelse at løbe ind på San Siro, slutter Patrick Olsen.

In this article