Pierre E. Højbjerg: Heynckes er fantastisk.

Pierre Emile Højbjerg

Pierre Emile Højbjerg sender rosende ord afsted mod Jupp Heynckes, som han mener er manden der har kickstartet hans karriere.

 Jupp Heynckes, som snart skal væk fra Bayern, har sluttet fuldstændig vanvittigt flot af. Han bliver hyldet i Europa for hans fremragende sæson der muligvis kommer til at kaste “The Triple” af sig, hvis Bayern snupper en sejr i pokalfinalen mod Stuttgart på lørdag.

Vores danske Bayern-komet, Pierre Emile Højbjerg, har også kun rosende ord til den dygtige træner. Heynckes stod for at hive Pierre op i førsteholdstruppen, og gav samtidig danskeren debut i den bedste tyske række i en alder af blot 17 år. Dermed blev Pierre den yngste debutant i Bundesligaen nogensinde. To ting, som Pierre er ham dybt taknemmelig for.

– Han er fantastisk. Det er en mand, der har givet mig meget. Det er selvfølgelig begrænset, hvor meget han har været inde over mig på detalje-plan, men det var ham, der hev mig op på førsteholdet, og det er ham, der har givet mig de små skub, fortæller Højbjerg til bold.dk.

Det er tydeligt at høre, at Højbjerg er ham dybt taknemmelig.

– Han har reelt set kickstartet den professionelle karriere jeg står på kanten af, og nu har fået starten på. Han er en fantastisk, en fantastisk træner og en mand, der satte det hele i gang for mig.

Bayerns nye træner bliver Pep Guardiola, som tidligere har styret Barcelona. Det skal blive rigtig spændende at se, hvordan han kommer til at udnytte Højbjergs tydelige kvaliteter.

In this article