Pokalfinale-matchvinder i tvivl om fremtiden

Youssef Toutouh

Youssef Toutouh er ikke sikker på, hvor han spiller henne i næste sæson.

Youssef Toutouh, der i går sikrede Esbjerg pokaltriumf med kampens eneste mål, er ikke helt klar over, hvor han er næste sæson. Spilleren er ejet af FC København, og har kun lejekontrakt med Esbjerg sæsonen ud.

– Jeg ved ikke endnu, hvor jeg spiller efter sæsonen. Lige nu er jeg i Esbjerg, så tager jeg de sidste kampe i sæsonen, og så tager vi den derfra. Min agent er i gang med at snakke, men det blander jeg mig ikke så meget i. Jeg fokuserer bare på, hvor jeg er nu, og så må jeg tage den når det kommer, sagde Toutouh efter pokalsejren i går.

Toutouh føler da også, at han har fået udbytte af sit ophold i det vestjyske.

– Tiden i Esbjerg har givet mig en masse selvtillid og en masse kampe, noget god erfaring. Det var også målet ved at komme til Esbjerg, at få en masse kampe. Jeg havde måske ikke regnet med at få så mange kampe fra start, men jeg har scoret nogle vigtige mål, og det er fantastisk.

FC Københavns sportsdirektør Carsten V. Jensen er da også fuldt tilfreds med den unge spiller, og glad for at han blev lejet ud til Esbjerg.

– Det var en kæmpe oplevelse for ham at score i Parken i går, og nu må vi se, hvordan vores trup skal sammensættes over sommeren. Vi evaluerer alle spillere, vi har til rådighed, og træffer en beslutning derefter.

– Vi kan konstatere, at det var en rigtig god beslutning at leje ham ud til Esbjerg. Han har fået god kamptræning, hvilket han ville have haft svært ved i FCK. Vi er superglade for beslutningen, både for os, men primært på hans vegne,  siger CV til sporten.dk.

Youssef Toutouh blev hentet til FCK i sommeren 2011.

In this article