Serie A-dansker kender ikke sin fremtid

Den italienske Serie A er færdig, hvilket betyder at en masse spillere skal overveje deres fremtid, med deres respektive klubber. Og det er ikke anderledes for danske Frederik Sørensen, som har haft en god sæson i Bologna. Han ser tilbage på en sæson, hvor han har opnået sine egne mål.

“Jeg har fået flere kampe i den her sæson i forhold til de tidligere. Jeg er blevet en vigtig del af holdet og har taget mere ansvar. Det var mit personlige mål, så det glædeligt. Man kan vel godt sige, jeg er blevet stamspiller nu,” fortæller Sørensen til bold.dk og tilføjer:

“Det har været en god sæson, mit første hele sæson som fast mand. For holdet har det været på godt og ondt en udmærket sæson. Vi reddede os fire kampe før afslutningen. Derefter var vi ikke gået på ferie, men der var i hvert fald lige en offday mod Lazio.”

Forsvaren er delejet af Bologna og Juventus, hvilket betyder at de to klubber nu skal snakke sammen, om Sørensens fremtid. Selv tror han, at det ville være godt med et år til i Bologna.

“Jeg har haft en snak med vores træner, og han vil gerne beholde mig. Men det er i første omgang ikke op til hverken ham eller mig. Juventus og Bologna må snakke sammen og finde ud af det.”

“Derefter skal det selvfølgelig cleares med mig, og jeg er egentligt bare interesseret i at spille mindst det samme antal kampe som i denne sæson for at fortsætte min personlige udvikling.”

“Så er det mindre vigtigt, om det er i Bologna eller Juventus. Men det er klart, jeg tror, jeg vil have godt af at være i Bologna i en sæson mere.”

21-årige Frederik Sørensen spillede inden han kom til Italien i Lyngby, og har endnu sin debut på a-landsholdet til gode.

 

In this article