Super-Fischer på endnu en talentliste

Foto: www.ajax1.nl
Foto: www.ajax1.nl

De seneste par måneder, har Fischer prydret mange top-10 og top-20 lister, i diverse magasiner. De har alle rost Ajax-spilleren til skyerne, efter hans flotte sæson, som blev kronet med et hollandsk mesterskab. Og nu er han igen at finde på en top-liste. Denne gang er det en top-15 liste, som er lavet af et dansk fodboldmagasin, der bliver udgivet en gang om måneden.

Fodboldmagasinet Goal, har nemlig Fischer med på bladets “Top-15 største talenter”-liste. Magasinet som tildeler Fischer en 11. plads, er generelt meget positiv overfor offensiv-spilleren, som de dog mener er et stykke fra sin landsmand Christian Eriksen.

“Fischer har stadig et stykke op til Eriksens niveau, men har taget den hollandske liga med storm i denne sæson. Efter at have erobret en plads i startopstillingen har han leveret flere fine indsatser,” skriver Goal i deres nyeste udagve af magasinet.

Listen indeholder navne som Raheem Sterling på femtepladsen, FC Barcelonas Deulofeu og på førstepladsen Inters Mateo Kovacic.

 

In this article