Talentchef i Ajax taber kæben over Lucas A.

Foto: www.ajax1.nl
Foto: www.ajax1.nl

Spilletiden har været knap til Lucas Andersen denne sæson. Blot to kampe er det blevet til for de hollandske mestre. Dette betyder dog ikke, at der ikke bliver lagt mærke til Lucas Andersen på træningsbanen. Her imponerer han gang på gang, og får de andre til at ligne de unge og usikre.

Lucas Andersen har modtaget rosende ord fra mange spillere, trænere og folk omkring klubben men nu byder talentchefen sig også ind. Ronald De Boer, som i øvrigt er cheftrænernes bror, har for nyligt udtalt følgende:

– Ofte når jeg ser ham spille, står jeg tilbage med helt åben mund, udtaler Ronald de Boer i den seneste udgave af 1900 (officielt magasin for Ajax).

Lucas Andersen har tidligere udtalt, at han regner med at overtage Eriksens position og status. De positioner Eriksen dækker, passer da også fint til unge Lucas, og han har tidligere vist at han har niveauet dertil. Samtidig forlader Eriksen formentlig klubben til sommer, og mon ikke det skaber plads til endnu et dansk stjernefrø i danskerklubben Ajax Amsterdam.

In this article