U21-landsholdet i irsk nulløsning

Det danske U21-landshold testede fredag eftermiddag formen, da Irlands U21-landshold gæstede Monjasa Park i Fredericia til en venskabskamp.

Mens der var to debutanter i den danske startopstilling i form af Esbjerg-duoen Jonas Knudsen og Youssef Toutouh, så var der også trænerdebut til Jess Thorup denne fredag eftermiddag.

Han kunne se sit hold gribe kampen aggressivt an, hvilket også allerede efter 3 minutter gav debutanten Youssef Toutouh en stor mulighed, men han havde ikke indstillet sigtekornet ordentligt fra start.

Irland gik derimod mere defensivt til værks og satsede mere på at slå kontraerne den modsatte vej. Derfor var det Danmark, der var i den spilstyrende rolle. Den kommende FCN-spiller Bassel Jradi havde en god mulighed efter 20 minutter, men denne gang fik en irer blokeret i sidste sekund.

Resten af halvlegen bød ikke på de store åbne chancer, hvorfor de to hold kunne gå til pause med 0-0.

Fra 2. halvlegs start havde træner Jess Thorup, set sig nødt til at udskifte midterforsvaren Kasper Larsen fra OB og erstatte ham med AGF’s Jens Jønsson.

Hvis 1. halvleg ikke var specielt underholdende, så blev der allerede 4 minutter inde i 2. halvleg fyret godt op under kedlerne, da Irlands Sean McGinty modtog det røde kort for at sparke ud efter en modspiller.

Det fik Jess Thorup til at dirigere sine spillere mere frem ad banen. Og kort efter foretog han så en triple-indskiftning, da han sendte Jeppe Illum, Lasse Petry og Nicolaj Thomsen på banen. De tre spillere fik dog heller ikke for alvor testet den irske keeper.

Vi skulle nemlig først hen til det 82. minut, for at finde den første store mulighed til danskerne i 2. halvleg. Efter fint dansk spil endte bolden ude hos Bassel Jradi på kanten af feltet, men trods frit udsyn formåede han heller ikke denne gang, at få prikket hul på bylden.

De unge danske spillere fik ikke presset irerne yderligere, og derfor endte det altså med en nulløsning i testkampen mellem Danmark og Irland.

Dermed fik den debuterende U21-landstræner Jess Thorup måske lidt at tænke over, inden man begynder EM-kvalifikationen d. 7. juni i Estland.

In this article