Ung FCM´ers sæson færdig

FC Midtjyllands unge back André Rømer har skadet menisken og er færdig for sæsonen.

FC Midtjyllands unge forsvars- og midtbanetalent André Rømer har i de seneste kampe leveret solide præstationer på ulvenes højre back. Men i den seneste udekamp mod OB måtte 19-årige Rømer udgå med store smerter i knæet. Det viser sig nu efter en scanning, at den unge FCM´er har fået en revne i menisken og dermed misser resten af Superliga-sæsonen.

“Han har fået en revne i menisken, men vi forventer, at den heler af sig selv, så han undgår en operation. Men den kommende uge vil vise, om den prognose holder”, siger fysioterapeut i FCM, Jacob Brøndum Jensen til klubbens hjemmeside.

André Rømer, der har spillet i 8 af FC Midtjyllands Superliga-kampe i denne sæson, slipper dog for en operation.

In this article