Vestergaard headede Hoffenheim til overlevelse

Vestergaard

Hoffenheim og Vestergaard har haft en utrolig skidt sæson i den tyske Bundesliga. Ud af 34 kampe blev det til hele 19 nederlag, hvilket resulterede med en slutplacering på 16. pladsen. En 16. plads der betød at Hoffenheim og Vestergaard skulle ud i playoff-kampe. 

I disse kampe mødte man 2. Bundesliga-klubben, Kaiserslautern, som med en samlet sejr ville rykke op i den tyske Bundesliga. Det havde Hoffenheim dog ikke tænkt sig at lade ske, og nu kan “Hoffe” med en samlet 5-2-sejr se frem til endnu en sæson i den bedste tyske række.

Mandag aften var det en realitet. Vestergaard og Co. hankede op i sig selv og slog Kaiserslautern 2-1. Vestergaard scorede et matchvinder-mål da han headede bolden ind til slutresultatet 2-1. Efter kampen havde danskeren dog ikke travlt med sin egen indsats.

– Det var en meget hård kamp, men stemningen på holdet er meget god, og vi vidste, vi kunne vinde her, fortæller Vestergaard til AP og fortæller videre:

– Vi har haft en miserabel sæson, men nu har vi vendt det.

 

In this article