Vestergaard: Landsholdet ude af overvejelserne

Jannik Vestergaard og Hoffenheim sikrede sig lørdag to play-off kampe om, at undgå nedrykning til 2. Bundesligaen, da man på mirakuløst hvis vandt 2-1 ude mod de forsvarende mestre og Champions Leaugue-finaledeltagere fra Dortmund.

Det tidligere Brøndby-talent Jannik Vestergaard har fået massere med spilletid i denne svære sæson for Hoffenheim. Lørdag var heller ingen undtagelse, da Hoffenheim på to straffesparksscoringer inden for det sidste kvarter, sikrede sig to play-off kampe mod Kaiserslautern om, at blive i rækken. En fuldstændig utrolig oplevelse for danskeren.

“Fuldstændigt utroligt. En vanvittig kamp. Vi var lykkelige, men det blev ingen våd aften. Det ville være at lege med ilden. Men vi fik et boost med sejren over Dortmund og tanket en masse  selvtillid”, siger Vestergaard til Ekstra Bladet.

Udover at den danske forsvarsspiller har startet inde i de foregående ti kampe, så har han også haft tid på bænken. Ifølge ham selv har han nu grebet chancen.

“Det har været vanskelligt og uforståeligt at sidde på bænken. Men jeg har ventet på min chance og grebet den.”

Grundet den på det seneste megen spilletid, er den 198 cm lange forsvarsspiller naturligvis blevet sat i forbindelse med landsholdet. Det ligger dog ikke i den unge danskers overvejelser.

“Landsholdet er ude af mine daglige overvejelser. I den seneste tid har mit fokus været på at spille godt hver uge og kæmpe for at undgå nedrykning med Hoffenheim. Så vi må se, hvad der sker i fremtiden”, siger den 21-årige Vestergaard.

Jannik Vestergaard har kontrakt med Hoffenheim indtil sommeren 2014.

In this article