Agent: Viola overvejer udlejning af Zohore

Skærmbillede 2013-02-13 kl. 17.44.24

Fiorentina overvejer i øjeblikket om klubbens danske angriber Kenneth Zohore, skal udlejes.

Fiorentina-angriberen Kenneth Zohore gjorde sig senest godt bemærket, da han var med U19-landsholdet til Elite Round i Portugal. Det har tidligere på måneden fået det italienske medie Calciomercato, til at sætte danskeren i forbindelse med en udlejning til FC Nordsjælland eller tyske Armenia Bielefeld.

Ifølge Zohores agent overvejer Fiorentina lige nu, om man skal udleje danskeren denne sommer, for at øge chancerne for spilletid.

– Fiorentina har en plan med Kenneth. Jeg har talt med klubbens tekniske direktør, og han siger, de vil overveje at sende ham ud på lån, hvis den rigtige klub kommer med en seriøs henvendelse. Der er stor konkurrence om pladserne på Fiorentinas førstehold, og hvis vi skal være ærlige, er chancerne for at få spilletid meget små, siger Zohores agent Darryl Powell til tipsbladet.dk, og afslører at der er klubber, der forhører sig på den danske angriber:

– Der er altid klubber, der er interesserede, men lad os nu se. Han kommer tilbage til træningen mellem den 1. og 10. juli, hvor han skal træne med førsteholdet. Og hvem ved? Pludselig kan der komme skader, og Kenneth kan gøre det så godt til træning, at træneren ikke kan komme uden om ham. Der er lang tid, til transfervinduet lukker. Men alle, der har set ham spille, kan se, at han er ved at udvikle sig til at blive den angriber, vi regnede med, han kunne blive for et par år siden. Alle kan se, hvor skarp han er, og at han udvikler sig godt. Og derfor kan det også være, det er det rigtige at leje ham ud, hvis den rigtige klub kommer, siger agenter.

19-årige Kenneth Zohore har endnu sin førsteholdsdebut til gode for Fiorentina.

In this article