Fischer: U19-EM er bestemt en mulighed

Foto: www.ajax1.nl
Foto: www.ajax1.nl

 

18-årige Viktor Fischer åbner nu op for at deltage i EM-slutrunden for U19-landshold til sommer, hvis de unge drenge skulle gå hen og kvalificere sig. 

Det danske U19-landshold drager snart, med en 4-1 sejr over Tyskland i bagagen, ned til en spændende EM-kvalifikationsrunde i Portugal. Her kommer de danske U19-drenge til at møde Tjekkiet, Bulgarien og værtslandet Portugal.

Hvis det flasker sig for Danmark her, og de kvalificerer sig til slutrunden så udelukker den nuværende A-landsholdsspiller Viktor Fischer ikke, at han kan ende med at hjælpe til.

– Hvis drengene går videre til slutrunden, og jeg har rum i kalenderen i forhold til Ajax samtidig med, at DBU mener, jeg skal spille med – ja, så vil jeg absolut ikke lukke af over for det, fortæller Viktor Fischer til DR Sporten.

 

 

 

In this article