Frederik Sørensen bliver hos Bologna

Skærmbillede 2013-06-21 kl. 16.46.02

Frederik Sørensen i jubel efter sin ene sæsonscoring – Foto: youtube.com

 

Danske Frederik Sørensen har den seneste tid været en omgang rundt i rygtemøllen, men fremtiden skulle nu være sikret.

Tidligere på ugen kunne man flere steder læse at de to klubber Juventus og Bologna, som har det famøse italienske delejerskab af den danske forsvarer Frederik Sørensen, ikke kunne komme til enighed omkring den blonde danskers fremtid. Dette kunne i sidste ende føre til en blind auktion mellem de to klubber, hvor højeste bud vinder.

Heldigvis for den danske U21-landsholdsspiller har klubberne nået at komme til enighed omkring fremtiden for spilleren; Frederik Sørensen fortsætter næste sæson som Bologna-spiller og begge klubber ejer fortsat halvdelen af danskeren skriver klubbens officielle hjemmeside.

Frederik Sørensen har en fortid i Lyngby Boldklub, men har også spillet en del kampe for Juventus, da han fra 2010 til 2011 var på kontrakt hos den nuværende mesterklub. Frederik Sørensen fik i alt 19 kampe på førsteholdet for ”Den gamle dame” og har i denne sæson fået hele 27 kampe for Bologna.

In this article