Frederik Sørensen regner med stamplads i forsvaret

Skærmbillede 2013-06-21 kl. 16.46.02

Frederik Sørensen i vild jubel efter hans enlige scoring i den netop forgangne sæson.

Igår kunne vi fortælle at Frederik Sørensen bliver i Bologna. I dag kan vi fortælle, at han går efter at blive stamspiller denne sæson.

27 kampe blev det til for Frederik Sørensen sidste sæson i Bologna. Nu er Bologna og Juventus blevet enige om at fortsætte samarbejdet, hvilket også gør unge Sørensen til Bologna-spiller i den kommende sæson.

Her har han planer om endnu en sæson som stamspiller i Bologna-forsvaret, så han på den måde kan fortsætte sin udvikling.

– Det var præcis det, jeg gerne ville. Jeg har det godt med træneren og på holdet her i Bologna, hvor jeg kan fortsætte min udvikling, hvis jeg griber muligheden for at være stamspiller gennem hele sæsonen, fortæller Frederik Sørensen til BT.

21-årige Frederik Sørensen startede karrieren i Lyngby.

In this article