Holst: I kommer til at se mig offensiv

D. 30 maj spillede det danske u19-landshold en venskabskamp mod de jævnaldrende tyske talenter. I den kamp så man en Frederik Holst der kom med en offensiv spillestil, som man ikke havde set hos ham endnu. 

Frederik holst lover dog, at det ikke er sidste gang, at man ser ham spille sådan, fordi han tror på,at han kan komme til at spille en rigtig god sæson som en mulig højre back.

” Det er planen. Uden at lægge for meget pres på mig selv, så tror jeg, det bliver en utrolig god sæson for mit vedkommende. Jeg har spillet godt under Thomas Frank, det håber jeg også, jeg kan gøre her med noget offensivt overlap og selvfølgelig med styr på det defensive. Men der skal være mere offensivt fra mig,” siger Holst til Onside

Stortalentet kan dog dække flere positioner og Brøndby spilleren ved dog ikke endnu og det skal være højrebacken som han skal satse sin fremtid på, da han også kan spille på den centrale midtbane, og i midterforsvaret.

Trods sine unge alder spillede Frederik Holst 24 superliga-kampe i sidste sæson.

 

In this article