Morten Knudsen: Jeg har stadig kvaliteterne til at slå igennem

Knudsen

Under vinterens transfervindue skiftede den blot 18-årige Morten Knudsen de trygge rammer i FC Midtjylland ud med international fodbold i Inter. Her har han, på trods af en hård start, stadig tro på tingene.

De første par måneder i den italienske storklub Inter, har været noget af en omvæltning for Morten Knudsen.

– Jeg følte mig klar til det, da jeg rejste derned, og det mener jeg egentlig stadig, at jeg er. Men jeg er alligevel blevet overrasket over mange ting. Det kræver tilvænning at komme til en helt anden kultur. Det har været hårdt, fortæller Knudsen til aoh.dk.

På trods af en skade der holdt ham ude et stykke tid, har han stadig god tro på sig selv og sine evner.

– Jeg er stadig sikker på, at det nok skal lykkes mig at slå igennem i Inter. Det har jeg kvaliteterne til, siger kreatøren.

Til slut erkender danskeren, at særligt sproget har trukket en del problemer med sig.

– Selvom jeg har gået til italiensk, er det stadig svært at være med i samtalerne. De snakker simpelthen så hurtigt og bruger mange slangord. Når man endelig har sat en sætning sammen i hovedet, er den tit ikke relevant mere, slutter han med et smil.

In this article