NY AFSTEMNING: Årets talent 2012/13

Både medier, spillere og landstrænere spår Danmark går en stor fremtid i møde rent fodboldmæssigt. Det nuværende danske u19-landshold består af store spillere som Pierre-Emile Højbjerg og Viktor Fischer. Begge spillere der har fået et stort gennembrud i år i store klubber og turneringer.

Nu er sæsonen slut for de fleste klubber og diverse kåringer er i gang i både medier, klubber og fodboldforbund. Nu er det så – igen – D’ BOLD der står for døren med den næste store afstemning. Nemlig, ‘Årets Talent 2012/13′.

Ude i venstre side af www.dbold.dk kan du se ti forskellige danske talenter under 21 år, som alle har gjort sig positivt bemærket i både ind- og udland på trods af deres unge alder.

Stem på Viktor Fischer, som blev kåret af jer D’ BOLD-brugere til årets spiller, som i den grad har brudt igennem i Ajax med hele 10 mål i hans debutsæson.

Du kan selvfølgelig også vælge vores føromtalte Pierre-Emile Højbjerg som i denne sæson har fået to indhop i Bundesligaen på trods af hans kun 17 år, eller måske Andreas Christensen som i slutningen af denne sæson var på bænken for Chelsea i sæsonsafslutning samt fik debut mod Manchester City i to venskabskampe i USA.

Du kan også gå efter dem der fortsat spiller herhjemme, Andreas Cornelius, Superliga-topscorer, eller Yussuf Poulsen fra Lyngby, som har været 1. divisions helt store profil.

Lucas Andersen, Kenneth Zohore, Patrick Olsen, Lasse Vigen og Christian Nørgaard er naturligvis også muligheder for jer. Stem på jeres favorit ude i venstre side af vores hjemmeside.

Vinderen offentliggøres når afstemningen slutter søndag den 9. juni.

In this article