Officielt: Randers henter Mikkel Andersen

Det er nu officielt at Superliga-klubben Randers FC henter Mikkel Andersen hjem til Danmark på en lejeaftale.

Der har tidligere været talt om, at den danske Reading-keeper Mikkel Andersen skulle afløse David Ousted i Randers FC. Men det er nu ikke længere bare snak og spekulationer, men derimod officielt. Den 24-årige keeper har skrevet under på en etårig lejeaftale med kronjyderne.

– Når en dansk målmand kan tiltrække opmærksomhed fra en engelsk klub som Reading i en meget ung alder, er det fordi, at han har talent. Og vi er da også overbeviste om, at han har de målmandsevner, som vi har behov for i Randers FC, siger cheftræner Colin Todd til klubbens hjemmeside, og suppleres af Randers FC’s chefscout Peter Christiansen:

– Vi kender ham som en stor og stærk målmand med masser af erfaring fra Premier League-miljøet. Vi har fulgt ham nøje i England, og vi har en klar forventning om, at han kan løfte arven efter David Ousted. Han er med sine 196 cm stærk i feltet og på trods af sin størrelse ekstrem reaktionsstærk. Der udover er han en god kommunikator til og med sine holdkammerater.

Mikkel Andersen glæder sig til at starte op i klubben.

– Jeg glæder mig utroligt meget, både til dansk fodbold, til Randers FC og bare det at komme til den første træning med mine nye holdkammerater. Efter den flotte sæson er det attraktivt for mig at komme til en klub som Randers FC, hvor vi forhåbentlig kan få endnu en flot Superliga-sæson krydret med europæisk fodbold, siger Mikkel Andersen.

Mikkel Andersen drog til Reading i 2007, men har endnu ikke opnået en eneste førsteholdskamp for klubben, som han har kontrakt med frem til 2015.

In this article