Økonomisk uafhængig: Så meget tjener Okore i Aston Villa

Okore

Okore kommer ikke til at tænke på penge resten af sit liv. Aftalen med Aston Villa sikrer danskeren 950.000 kroner om måneden.

Okore må nive sig i armen disse dage. Danskeren skifter fra FC Nordsjælland til Premier League-klubbe Aston Villa. Ikke blot er dette en mulighed for at spille fodbold på et højere niveau, aftalen er også med til at sikre Okore en vanvittig indtjening til pengepungen.

I Nordsjælland lå Okores indtjening på cirka 50.000 kroner om måneden. Dette tal vil nu blive mangefordoblet.

Ifølge Ekstra Bladet, som har været i kontakt med en række engelske kilder, kommer Okores ugentlige indtjening til at lyde på 25.000 pund, eller hvad der svarer til svimlende 220.000 danske kroner om ugen.

Hiver man fat i lommeregneren vil dette altså svare til en årlig løncheck på 11,4 mio. kr. brutto om året.

Overraskende nok er dette gennemsnitslønnen i nutidens Premier League, men på trods af det chokerer de høje tal den danske stopper.

– Jeg tænker okay det er sgu ikke det samme som i Danmark. Det er mange penge. Men jeg er også nødt til at holde hovedet koldt. Fortjener jeg det her? det er et vildt beløb. det er vildt at se de beløb på et papir, fortæller Okore til EB

 

FUN FACT:

Dengang Okore blev hevet op i Nordsjællands førsteholdstrup var hans indtjening på blot 19.000 kroner om måneden.

 

In this article