Rygte: Yussuf Poulsen til 3. Bundesliga klub

Red Bull klubben RB Leipzig er ifølge Onside.dk og Bild.de meget tæt på hente det danske stortalent til Tyskland.

Lyngby BK havde ellers accepteret bud fra både FC Nordsjælland og Brøndby IF. Overraskende bliver det højst sandsynligt en tysk klub, som til dagligt husere i den tyske 3. Bundesliga som løber af med stortalentet.

De danske klubber skulle have strakt sig langt økonomisk, men Yussuf Poulsen har altså fundet tilbuddet fra RB Leipzig mere interessant

Tyske Bild erfarer, at Leipzig skulle have betalt 4,5 millioner for danskeren. Det er Onside.dk dog uenig og ifølge deres oplysninger kan forskellige klausuler gøre, at tyskerne skal hoste op med hele 10 millioner.

RB Leipzig er dog ikke bare en almindelig 3. Bundesliga klub. Leipzig er en del af den gigantiske koncern Red Bull, og er blot 1 ud af 3 Red Bull klubber nemlig med RB Salzburg og RB New York.

Altid ambitiøse Red Bull skulle være meget seriøse med Leipzig projektet. Over en 10 årig periode vil Red Bull angiveligt investere 100 millioner euro i klubben. Holdet har til dagligt hjemme på Red Bull Arena som har plads til intet mindre en 45.000 tilskuere.

19 årige Yussuf Poulsen imponerede stort ved den netop overståede u-19 kvalifikation til EM.

Som de eneste spillere fra 1. division blev Yussuf Poulsen sammen med Uffe Manich Bech udtaget af landstræner Morten Olsen til det danske Ligalandsholds træningstur til staterne i januar 2013.

In this article