Sloth: Klubberne er stadigvæk interesserede

https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Sloth afviser ikke, at et skifte til en større klub kan komme på tale denne sommer.

AGF-profilen https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Sloth spillede et forrygende efterår i Superligaen, og var derfor en af de varmeste danske navne i vinterens transfervindue. Her blev den 21-årige midtbanespiller ikke skudt af sted, hvorfor et sommerskifte nu er kommet på tale.

https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Sloth formåede dog ikke at gøre stor reklame for sig selv i foråret, der var stærkt ødelagt af skader, samtidig med, at hans klub, AGF, havde et mindre miserabelt forår. AGF’eren tror dog ikke, at de interesserede klubber er blevet skræmt væk.

– Klubberne er ikke blevet skræmt væk, selv om det ikke gik særlig godt for hverken holdet eller mig i foråret. Det er rart, at de synes, jeg er interessant. Det er stadig de samme klubber. Men det er klart, at jeg skal vise noget, siger https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Sloth til Jyllands-Posten.

Den 21-årige midtbanespiller har det godt i AGF, hvorfor han ikke skifter klub for enhver pris. Især spilletiden vægtes højt.

– Jeg koncentrerer mig om at komme godt i gang i AGF. Så nu må vi se. I vinter følte jeg egentlig, at det var rigtigt, men det kommer meget an på, hvad der dukker op nu. Jeg skifter ikke for enhver pris. Perspektiverne skal være i orden. Spilletid er det allervigtigste for mig, jeg er kun 21 år, og hvis jeg vil på landsholdet og blive der, så skal jeg spille. Og det er det, jeg kigger efter, siger Sloth.

https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Sloth er allerede noteret for 2 A-landskampe.

In this article