Superliga-oprykkere henter U/20-landsholdspiller samt tidligere dansk landsholdspiller

Superliga-oprykkerne FC Vestsjælland har netop forstærket truppen med to offensive kræfter.

For første gang i klubbens historie har fodboldholdet fra Slagelse, FC Vestsjælland, rykket op i den danske Superliga og nu har de også – i håbet om, at overleve – forstærket sig markant.

Den netop nyoprykkede klub har nemlig hentet både u/20-landsholdsspilleren, Marc Rochester Sørensen, i HB Køge samt den tidligere A-landsholdspiller, Dennis Sørensen i tyske Energie Cottbus på en fri transfer, hvilket man må antage som noget af et scoop for Slagelse-klubben:

Og træner Ove Pedersen er bestemt også tilfreds med sin nye signing:

“Dennis er en profil og en rigtig professionel fodboldspiller, som ved, hvad det kræver at være med på allerhøjeste niveau. Han har gennem sit ophold i Tyskland fået international erfaring, og der er ingen tvivl om, at han bliver en kæmpe forstærkning for os,” siger den rutinerede Superliga-træner til FC Vestsjællands hjemmeside og Dennis Sørensen er også meget tilfreds med skiftet. Han udtaler her til bold.dk, at FCV havde hele pakken:

“De har en super god plan. De har en idé om, hvor de vil hen, og hvordan man kommer der til. Det er bare et spændende projekt. For mig gør det ingenting, at det er en oprykker. Det bliver udfordringerne i Superligaen ikke mindre af, og der kommer til at være så mange hold i bunden af rækken, at jeg ikke er bange for noget.”

“Desuden passede det rigtigt godt med familiens planer. Vi er fra København og kan komme tættere på familie og venner, og det passer super godt med mine kones planer. Klubben havde bare hele pakken.”

20-årige Marc Rochester er hentet ind fra HB Køge og på trods af sine kun 20 år har han spillet over 50 Superliga- og 1. divisions-kampe for klubben. Nu skal han hjælpe FC Vestsjælland med, at overleve i Superligaen og det tror han selv er realistisk.

“Jeg tror rigtig meget på Vestsjællands projekt, som blandt andet går på, at de vil overleve i Superligaen i denne sæson. Når man viser, at man kan forstærke sig så godt, som klubben har gjort, tror jeg på, at vi kan overleve,” siger den nu tidligere HB Køge-spiller til Bold.dk.

Sørensen er hentet på en to-årig aftale mens Rochester er hentet på en tre-årig.

In this article