Talentfuld FCK-angriber skifter til HB Køge

Krogdahl

19-årige Sebastian Svane Krogdahl skifter fra FC København til HB Køge. 

Han har spillet 6 ungdomslandskampe, men er udover det forholdvis ukendt indtil videre. Dette fjerner dog ikke hans fodboldmæssige kvaliteter. Sebastian Svane Krogdahl er et knalddygtigt angrebstalent fra FCK, som i den grad kan finde ud af at finde målmaskerne.

I fremtiden bliver dette dog ikke for FCK. Den unge Krogdahl har skrevet kontrakt med HB Køge fra 1. division. Som motivationskilde til skiftet har bl.a. Andreas Baes rost kulturen i HB Køge.

– Spilletid har været et vigtigt parameter for mig. F.C. København er naturligvis en kæmpe klub, men selvom jeg nu træder et step ned, så ser jeg HB Køge som et super match. Jeg har hørt meget positivt om HB Køge og har blandt andet talt med min gamle holdkammerat Andreas Baes, der kun roser hverdagen og miljøet i klubben. Det tiltaler mig rigtig meget, fortæller Sebastian Svane Krogdahl til HB Køges hjemmeside.

Selv betegner Sebastian sig som en fysisk spiller, der samtidig har fart i støvlerne. Derudover er han en kynisk afslutter, som altid kan findes i boksen. Blandt andet derfor glæder man sig rigtig meget i HB Køge.

– Vi er rigtig glade for at kunne supplere truppen med endnu en hurtig angriber. Det giver os langt flere muligheder i offensiven. Vi har fulgt Sebastian længe, og han har været vores førsteprioritet. Han er ung og det er noget helt andet at spille seniorfodbold, men han kommer fra et fantastisk træningsmiljø. Hos os kan han få lige det han mangler; spilletid og et godt miljø, fortæller HB Køges sportsdirektør Per Rud.

Fakta om Sebastian Svane Krogdahl (fra www.hbkoge.dk)
Født:
 25. februar 1994
Position: Angriber
Højde og vægt: 184 cm og 82 kg
Udvalgte hold: 6 ungdomslandskampe
Tidligere klubber: Hjorten // AB // F.C. København

Tror du 19-årige Sebastian får sit gennembrud i HB Køge?

In this article