Thomas Frank: Den bedste talentafdeling

Thomas Frank, der netop er blevet cheftræner i Brøndby IF, er blevet valgt til at skulle føre klubbens nye strategi om at bruge spillere af egen avl videre. Dette er meget oplagt da Frank netop kommer fra posten som værende U/19-landsholdstræner.

Brøndby har altid haft mange talentfulde spillere, og utroligt mange dygtige folk ned igennem ungdomsafdelingerne, dog håber Thomas Frank selv at kunne sætte sit eget præg på talentudviklingen.
“Jeg har et mål om at præge ungdomsarbejdet i samarbejde med de dygtige folk dernede. På den måde skal vi få bygget bro fra ungdomsholdene til førsteholdet, så der er hul igennem”, udtaler Thomas Frank til Indkast.

Den vigtigste opgave for klubben er dog stadig at få skrabet point sammen og at forbedre den noget svingende præstation i fjor, derfor ved Thomas godt at der skal handles i det næste transfervindue.

“Jeg har nogle tanker og ideer om, hvor vores trup er stærk og hvor, vi har brug for tilgang” siger han til tv2.dk og fortsætter – “Jeg kender heldigvis truppen ret godt via mit kendskab til Superligaen, så jeg har en god ide om, hvor der skal sættes ind. Jeg kender selvfølgelig ikke holdet helt indgående endnu, da jeg ikke har arbejdet så meget med truppen endnu.”

 

In this article