Tidl. Stoke-manager: Var i Danmark for at skrive med Cornelius

Andreas Cornelius

Den tidligere Stoke-manager Tony Pulis ville have elsket at købe Andreas Cornelius til Stoke. Han var sågar i Danmark for at skrive under med angriberen.

Andreas Cornelius blev i torsdags købt af Premier Leaugue-oprykkerne Cardiff City. Men måske kunne den danske angriber have været endt et helt andet sted.

Cornelius blev i flere omgange sat i forbindelse med Premier Leaugue-klubben Stoke City, og det viser sig nu, at der faktisk var hold i de rygter.

Stoke City sendte efter den forgangne sæson manager Tony Pulis på porten, men hvis det ikke var sket, kunne Cornelius meget vel have været Stoke-spiller nu. Det indrømmer den tidligere Stoke-manager.

– Jeg ville have elsket at skrive kontrakt med ham. Andreas Cornelius var en af de spillere, jeg holdte øje med. Et ungt spændende talent, der har slået igennem på landsholdet. Jeg havde været i Danmark for at se ham spille, og vi var der for at skrive kontrakt med ham, siger Pulis til walesonline ifølge tv2.dk og fortsætter:

– De scouting-rapporter vi fik på ham var førsteklasses, og jeg besluttede, at det var på tide, at jeg tog over for at kigge på ham. Det stod med det samme klart, at han har god hurtighed, masser af teknik og en fysisk tilstedeværelse. Han er en ung spiller med al det talent, der kræves for at slå igennem i Premier League.

– I mine øjne er dette en rigtig god handel for Cardiff.

Det anslås at Cardiff City har betalt i omegnen af 75 mio. kr. for den 20-årige Andreas Cornelius.

In this article