Tidligere Randers-assistent om Brock-Madsen: Kan få en udlandskarriere

Nicolai Brock-Madsen

Den tidligere Randers FC-assistent Joakim Mattsson fortæller til D´BOLD, at han er optimistisk overfor Nicolai Brock-Madsens muligheder for en karriere i udlandet, hvis han fastholder sin gode indstilling.

I denne sæson har Randers FC´s Nicolai Brock-Madsen virkelig slået sit navn fast, i den danske fodbold-verden. Angriberen har leveret mange flotte præstationer, hvilket lover godt for fremtiden. Den tidligere Randers-assistent Joakim Mattsson har da også kun rosende ord, at sige om Brock-Madsen.

“Nicolai er en ydmyg dreng , som gennem hårdt arbejde på træningsbanen, især ekstra gennem ekstra træning og vedholdenhed til at blive bedre, har gjort at han i sæsonen 2012/13 fik sit gennembrud i superligaen. Han kom ind mod silkeborg på udebane i efteråret 2012, og fik derefter flere kampe fra start. Hans tilgang til at arbejde hårdt for holdet har gjort at han lykkes personligt. Han har hele tiden i sæsonen holdt begge fødder på jorden, trods at han haft succes i foråret. Det at han hver gang vil blive bedre til træning samt hans iver for at arbejde for holdet har gjort at han haft succes i år,” udtaler Joakim Mattsson til dbold.dk.

Med sin unge alder og fysiske styrke er det kun naturligt, at Randers-spilleren drømmer om en udlandskarriere. Noget som Mattsson ikke mener, er helt urealistisk.

“Jeg vil  mene at han kan nå at få en karriere i udlandet hvis han fastholder sin fokus og engagement til træning og kamp. Han er jo stadig ung og han kan stadig forbedre nogle dele af sit spil. Så tiden vil vise om han bliver ved med at at udvikles sig , og om han fastholder sit fokus, på trods at han vil få umiddelbar succes.”
20-årige Nicolai Brock-Madsen har tidligere spillet på diverse ungdomslandshold, som U19 og U21-landsholdet og nettede i den forgange Superliga-sæson fem gange.
In this article