U-19-komet hiver D’ BOLD-pris 2 ud af 2 med hjem.

Foto: www.ajax1.nl
Foto: www.ajax1.nl

Sidste uge kunne vi afsløre vinderen af ‘Årets Danske Fodboldspiller i Udlandet’, vinderen blev den unge Ajax-komet, Viktor Fischer, som med sine 10 mål i Æresdivisionen havde imponeret jer brugere mest.

Efter vinderen i den afstemning var fundet spurgte vi så jer brugere om, hvem I mente der var Danmarks Største Talent under 21 år 2012/13.

Ikke overraskende hev Viktor Fischer også prisen med hjem der. Den tidligere FCM’er, som i øvrigt har fødselsdag i dag, var i en klasse for sig selv og selvom mange talenter såsom Andreas Christensen og Pierre-Emile Højbjerg har fået debut for diverse topklubber i diverse topligaer, var der ingen tvivl. Fischer løb med hele 46 % af de 288 stemmer og var derfor suværent nummer 1.

Pierre-Emile Højbjerg som i år har fået to optrædener i Bundesligaen kom ind som nummer 2 med 22 % af stemmerne mens FCKs Andreas Cornelius fik tredjepladsen med 16 % af stemmerne.

En af overraskelserne var Yussuf Poulsen, som fik en flot delt 7. plads ud af 10 foran både Kenneth Zohore og Lucas Andersen og med ligeså mange stemmer som Fulhams Lasse Vigen.

Vi håber på en ligeså god sæson for de danske talenter næste år og ser frem til, at få nye danske talenter, at se.

Hold øje med www.dbold.dk for en ny afstemning som vil være oppe om ikke så forfærdeligt lang tid.

Vil du følge de danske u-19 talenter og vil du se dem på TV? Så skynd dig ind på Facebook og ‘like’ denne side, som kæmper for, at få TV-kanaler til, at købe rettighederne til ungdomslandskampene. 

In this article