U19-spillere snart på A-landsholdet

da silva

Morten Olsen slynger positive ord efter det fremadstormende danske U19-landshold, og roser særligt talentmassen og kvaliteten på holdet. Han udtaler sågar at flere af dem kan være A-landsholdsspillere indenfor få måneder. 

Det danske U19-landshold oplever i øjeblikket stor succes i Portugal, hvor det indefor de første to kampe er blevet til en positiv målscore på 10:0. De flotte resultater har selvfølgelig kastet stor opmærksomhed fra sig, og som resten af Danmark, har den danske landstræner Morten Olsen nu også fået øjnene op for de dygtige U19-drenge.

– Om de kommer videre eller ej, så er det sikkert, at de har nogle talenter, der måske om to måneder kan være på A-landsholdet. Der er flere potentielle A-landsholdsspillere, fortæller Morten Olsen til sporten.tv2.dk.

På trods af glæden over de kommende stjerner, er han dog ikke overrasket.

– Det er fantastisk, men det er ikke overraskende. Det er den samme U17-årgang, der også gjorde det godt, og siden er der kommet en yngre generation til. Blandt andet med Pierre Emil-Højbjerg, slutter den erfarne landstræner.

Flere spiller kan altså være på vej til at lave en “Viktor Fischer” og komme tidligt på landsholdet. Hvem af de danske U19-kometer så du gerne på det danske A-landshold?

In this article