AGF-træner: Kommer der et tilbud på Sloth vi ikke kan sige nej til, sælger vi

Peter Sørensen regner med, at holde på sin guldfugl men kommer der et tilbud AGF ikke kan sige nej til sælger de.

D’ BOLD var lørdag eftermiddag på plads på Slagelse Stadion til FC Væstsjælland – AGF-kampen og var vidne til en rigtig fornuftig indsats fra AGF-stjernen, https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Sloth, der blandt andet kastede et mål af sig. D’ BOLD fik en snak med AGF-træner, Peter Sørensen, om hvorvidt han troede det var muligt, at holde på spilleren.

https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Sloth har de seneste sæsoner været nøglespiller i AGF og blandt fanfavoritterne. Han har været enormt eftertragtet og er blevet rygtet af flere omgange til både FCK og Club Brügge og på trods af det, og at Sloth er landsholdsaktuel, er træner Peter Sørensen sikker på, at aarhusianerne kan holde på deres guldfugl.

https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Sloth scorede i dag et flot mål og spillede en fornuftig kamp. Regner du med, at I kan holde på ham?

– Ja, det bestemmer vi jo selv. Vi har en kontrakt med ham, lyder svaret kort fra Peter Sørensen.

Peter Sørensen ved dog ikke om https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Sloth er aktuel i andre klubber end AGF og siger, at hvis der kommer et tilbud de ikke kan sige nej til, så vil de sælge.

– Det ved jeg ikke om han er , men så længe man har en kontrakt med en af sine spillere, så bestemmer man selv. Kommer der et tilbud man ikke kan sige nej til, så må vi jo sælge ham, udtaler AGF-træneren til dbold.dk.

Sørensen bekræfter dog, at det ikke er noget han går og bruger energi på.

-Men det er ikke noget jeg sådan går og bruger energi på, afslutter han.

Da https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Sloth scorede forleden for AGF var det hans sjette mål for klubben i 99 kampe. Sloth er også noteret for to A-landskampe.

 

 

 

 

In this article