AS Roma har Fischer i kikkerten

Foto: www.ajax1.nl
Foto: www.ajax1.nl

 

Da den hollandske supercup i går blev spillet var der folk på udkig efter Ajax’ Viktor Fischer.

De hollandske mestre Ajax Amsterdam var i går oppe mod AZ Alkmaar i den hollandske Supercup. Unge Viktor Fischer, som sidste sæson fik et mindre gennembrud på førsteholdet i Ajax, fik hele den ordinære spilletid plus hele overtiden af finalen. Dette har været mere end rigelig tid for de spejdere, som var på plads for at se Fischer – spejdere fra den italienske klub AS Roma.

Italienske Il Sussidiaro skriver at Roma længe har haft Viktor Fischer i kikkerten, men der hersker tvivl omkring klubbens transferbudget, da de allerede har hentet Kevin Strootman fra PSV Eindhoven og Mehdi Benatia fra Udinese til klubben. Avisen spekulerer derfor i om AS Roma overhovedet har penge nok til at foretage endnu et større indkøb.

Hvis Fischer drog til Roma i dette vindue ville han kunne nå at få en enkelt sæson med klubikonet og den levende Roma-legende Francesco Totti, som har meldt ud at den kommende sæson er hans sidste.

Viktor Fischer har kontrakt med Ajax frem til 2017.

In this article