Cornelius: Har fået en stor mulighed

Andreas Cornelius

Andreas Cornelius kalder skiftet til Cardiff City et drømmeskifte, og ser en stor mulighed i det.

Andreas Cornelius blev i dag præsenteret i Premier Leaugue-klubben Cardiff City. Her blev det officielt, at Cornelius har bestået lægetjekket og har scoret sig en femårig kontrakt med waliserne. Angriberen siger, at han har fået en stor mulighed.

– Det er en drøm der går i opfyldelse. Jeg har fået en stor mulighed, i det spændende projekt Cardiff City har gang i. Jeg er meget glad for at være her, og for at spille for denne klub i Premier League, siger Cornelius til klubbens hjemmeside.

Andreas Cornelius afslører at der var flere klubber om buddet, og at han skulle tænke sig grundigt om, hvor han ville hen.

– Der var flere muligheder for mig i løbet af sommeren, og jeg skulle tænke grundigt over, hvad det rette skridt i min karriere var. Jeg var imponeret af det klubben har gang i, det at de har nået Premier League og at der er en passioneret tilhængerskare, siger Cornelius, der også tror at skiftet gavner hans landsholdskarriere:

– Det danske landshold vil gerne have spillere der spiller i udlandet, især i Premier League. Hvis jeg kan udvikle mig som spiller i Cardiff City, hvilket jeg tror, jeg kan, kan jeg også blive en bedre spiller for landsholdet.

Andreas Cornelius møder sine nye holdkammerater for første gang på mandag, når han tilslutter sig truppen.

In this article