Cornelius imponerer i Cardiff

Cornelius kan blive fast inventar i premier league.
Cornelius kan blive fast inventar i premier league.

Det danske stortalent har gjort det så godt i forberedelserne, at Cardiff-manager Malky Mackay ikke vil kigge særligt efter nye angribere.

 Cardiff slog deres egen transferrekord, da de valgte at hente Andreas Cornelius fra FCK for ca. 75 millioner kroner.

Den 20 årige angriber ser dog ud til, at trives med det høje prisskilt og det medfølgende pres.

– Jeg er meget tilfreds med Andreas indtil videre. Hans testresultater er imponerende. Hans styrke og fart har også imponeret mig, især hans fart i forhold til hans størrelse, siger Cardiff-manageren ifølge Mirror og fortsætter:

-Han er typisk skandinavisk i forhold til at tilpasse sig den britiske stil. Han passer perfekt ind. Også uden for banen, hans snak, og den måde han egentligt bare er på. Han er ung og lærer stadig, men jeg tror, vi har at gøre med et ægte talent.

Hvis 
Cornelius fortsætter på det høje niveau kan han se frem til spilletid, spørgsmålet er mere hvor meget. Cardiff-manageren er nemlig også tilfreds med sine 2 andre angribere Fraizer Campbell og Nicky Maynard

– Jeg vil være mere end tilfreds med at starte sæsonen med de tre. Det er ikke en position, jeg overvejer medmindre, der dukker noget fantastisk op. Vi har lige hentet en landsholds-angriber i topklasse, og jeg har derudover to unge angribere, siger Mackay.

Cardiff spiller I aften onsdag 20:45 venskabskamp mod engelske Forest Green.

In this article