FCN-talent til HB Køge

HB Køge har sikret sig 18-årige Philip Zinckernagel, som man har hentet fra FC Nordsjællands U19-hold.

1. divisionsklubben HB Køge har et ry for at bringe mange unge spillere frem på deres førstehold. Nu har klubben sikret sig endnu en ny ung spiller, idet man har hentet den 18-årige offensivspiller Phillip Zinckernagel i FC Nordsjælland.

– Vi har kigget os omkring efter flere spillere til vores kanter, og med Philip Zinckernagel har vi fået fat i vores førsteprioritet. Vi har længe fulgt ham i hans kampe for FC Nordsjælland i U/19 Ligaen og på deres reservehold, og vi er sikre på, at han er i stand til at tage skridtet fra ungdomsfodbold til seniorfodbold, siger HB Køges sportsdirektør Per Rud til klubbens hjemmeside.

Zinckernagel nåede aldrig at få debut på FC Nordsjællands førstehold.

In this article