Højbjerg: Guardiola er en stor hjælp

 

 

Pierre Emile Højbjerg

 

Pierre-Emile Højbjerg har allerede lært meget af Bayern München´s nye træner, Pep Guardiola, som har givet danskeren en ny position på banen hos Champions League-mestrene. 

Pierre-Emile Højbjerg gav i sidste sæson prøver på sit store talent, da han fik Bundesliga-debut som den yngste Bayern-spiller nogensinde og nu fortsætter han de flotte takter. Han er nemlig med i førsteholdstruppen i optakten til den kommende sæson, som Bayern tager hul på som forsvarende mestre.

Højbjerg har dog skulle vænne sig til en ny position på banen, eftersom han er blevet placeret på den defensive midtbane for Guardiola´s mandskab. Og netop Guardiola´s tilstedeværelse betyder meget for 17-årige Højbjerg som allerede har lært en del af den tidligere Barcelona-træner.

– Jeg synes, det går ganske fint. Jeg tager meget med mig, får meget erfaring og lærer, hvordan tingene fungerer. Jeg nyder hvert øjeklik og hver en dag, jeg er her. Jeg har det rigtig godt og føler mig fit. For tiden er det en god situation, siger Højbjerg til klubbens hjemmeside.

– Det kommer selvfølgelig ikke fra den ene dag til den anden. Men det går fremad. Guardiola er en stor hjælp, han snakker meget med mig og giver mig mange tips, siger Højbjerg.

Bayern München benytter et 4-1-4-1-system, hvor Pierre-Emile Højbjerg altså huserer den defensive midtbane.

 

In this article